fbpx

Tervetuloa Camping Sysmään Päijänteen rannalle, keskelle kaunista kirkonkylää. Alue on laajentunut kesän 2022 aikana. Olemme avoinna ympäri vuoden.

Kaikki karavaanipaikkamme sijaitsevat aivan Päijänteen rannassa, hoidetulla nurmialueella. Pulahda Päijänteeseen – ja talvella vaikka hankeen! Iloinen kyläkeskus palveluineen on lyhyen kävelymatkan päässä.

 

VARAA MAJOITUS TÄSTÄ!

Alueellamme on

  • n. 100 sähköistettyä karavaanipaikkaa
  • telttapaikkoja
  • 15 perinteistä leirintämökkiä
  • 6 lomahirsimökkiä, joissa oma sauna ja keittiö (2 pientä makuuhuonetta+ tupakeittiö). Mökeissä myös Ilmalämpöpumput.
  • 3 uutta 2021 valmistunutta lomamökkiä saunalla ja ilmalämpöpumpuilla (2+2hlö)
  • 4 uutta 2021 valmistunutta lomamökkiä ilmalämpöpumpuilla (2+1 hlö)
  • 4 makuuhuoneen lomatalo Airola perinteisellä puusaunalla (max 10 hlö)

Alue on laajentunut kesän 2022 aikana. Laajensimme leirintäaluetta n 40 karavaanipaikalla, jotta kaikki meille tulijat mahtuisivat sisään. Samalla muutimme viereisen Meijerin vanhan rehuvaraton idylliseksi kesäiseksi kokousravintolaksi. Tarvetta on meillä ollutkin isommalle tilalle, johon mahtuu aurinkoisena päivänä n sata vaikkapa syömään. Alueen investoinnit ovat saanet Hämeen ELY:stä 20% investointituen.

Aktiviteetteina meillä on hiekkapohjainen lapsiystävällinen uimaranta, johon laiturit on uusittu kesällä 2021. Lisäksi löytyy minigolf, beachvolleykenttä ja grillikatos. Meillä myös MOBO suunnistusta. Vuokraamme lisäksi polkupyöriä, soutuveneitä, kajakkeja, kanootteja ja SUPlautoja meillä käytetettäväksi.

Kahvilaravintolastamme sesonkiaikaan tarjolla päivittäin aamiaista, lounasta, koriruokia, hampurilaisia, salaatteja ja omassa keittiössä valmistettuja vitriinituotteita. Kahvion yhteydessä on pieni käsityöpuoti, jossa myynnissä myös paikallisia pientuottajien elintarviketuotteita.

Kesällä 2022 avasimme alueelle uuden ravintolan, Meijerin Maitobaarin, jossa a´la carte ruokaa, juomaa ja usein myös elävää musiikkia. 

Tule viettämään meille kesän parasta aikaa!
Sydämellisesti tervetuloa!

Mia Tommola