Octoberfest tapahtuma on kaksipäiväinen ilon, oluen ja musiikin festaritapahtuma syksyisessä Camping Sysmässä. Perjantaina tapahtumateltta aukeaa klo 17 ja klo 18 alkaen katettuna on Octoberfest-henkinen menu. Velleri lämmittelee tunnelmaa alkuillasta, Reklamaatio soittelee illemmalla ja Klamydia kipuaa lauteille n 22 maissa. Tapahtuma päättyy puolille öin, joten jatkoille ehtii vaikkapa paikalliseen Hotelli-Ravintola Uotiin.

Lauantaina teltta aukeaa klo 15, iltapäivällä musiikkia tarjoileeThe Hämptön dixienband, iltasella trubaduuri Karri Salo luo tunnelmaa ja illan päättää upea Upeleven. Teltassa ruokaa ja juomaa, iloista tunnelmaa ja loistavaa porukkaa!

Peruslippu maksaa 35€, ja sillä pääsee sisälle molempina iltoina. Lauantaille ei myydä lippuja erikseen, mutta mikäli perjantaina ei pääse bileisiin, lauantaille liput 10€.

VIP- alue peruuntui, alkuperäinen ajatus pöytäpaikoista muuttui Koronan myötä pöytäpaikoiksi jokaiselle osallistujalle, joten VIP alueen idea meni. Puffaruokaa on myynnissä kaikille myös.

Tiedustelut numerosta 044 9749378 ja liput saa ostettua alla olevasta linkistä, lipun ostettua spostiin tulee QR koodillinen lippu, joka tulee esittää telttaan tullessa. Lippuja voi ostaa myös kahviosta etukäteen.